Nina Gonlag-Boer is één van onze gediplomeerde trimsters en daarbij marketing en communicatie medewerker voor onze salon. De liefde voor honden is er met de paplepel ingegoten. Als klein meisje groeide ze op met honden en toen ze na haar VMBO een opleiding moest kiezen, was er eigenlijk geen twijfel mogelijk.. Dit moest iets met dieren zijn. Door haar interesse in het trimmersvak begon zij in september 2014 aan de opleiding tot Trimmer Gezelschapsdieren op Terra in Groningen. 

Vanaf dit moment is ze dan ook binnen komen lopen bij Trimsalon Caja. Nina heeft de volledige 3 jaar van de opleiding stage gelopen bij ons. De passie voor het trimvak werd alleen maar groter. Tijdens de opleiding deed ze dan ook mee aan verschillende wedstrijden. In 2017 behaalde Nina dan ook haar diploma als trimster en werd ze officieel onderdeel van ons team als werknemer.

2018 was ook het jaar dat Nina besloot om verder te gaan leren en haar kennis te verbreden. Ze besloot dan ook om de opleiding Marketing en Communicatie te volgen op het Noorderpoort in Groningen. In 2021 heeft ze ook dit diploma in ontvangst mogen nemen, maar het trimmen is ze nooit uit het oog verloren. Op dit moment is ze dan ook twee dagen in de salon te vinden als trimster en is zij 2 dagen onze marketing en communicatie medewerker! 

Behaalde plaatsen trimwedstrijden:

2015 SYTYCG 1e plaats stagiaire klasse
2016 Zwolle Grooming 3e plaats beginners klasse
2017 Zwolle Grooming 1e plaats beginners klasse
2018 Oster Dream Team Challenge 1e plaats gevorderde klasse