Wij nemen u graag even mee in de werkwijze van Trimsalon Caja. Zo weet u precies wat u kunt verwachten tijdens uw afspraak.

In onze trimsalon werken wij uitsluitend op afspraak. Op deze manier kunnen wij altijd alle tijd voor uw dier nemen. U kunt een afspraak maken via de website of telefoon. Na het maken van een afspraak maken we kennis met u en uw dier. We kijken goed naar het vachttype van uw dier en de vachtconditie. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden die passend zijn bij de vacht en uiteraard nemen wij uw wensen hierin mee.

Wanneer alle wensen doorgenomen zijn, is het tijd om uw dier aan ons af te staan. Over het algemeen laten de dieren zich beter behandelen als de eigenaar er niet bij is, zodat ze zich volledig op ons kunnen richten. Wij nemen graag de tijd voor uw dier en dit betekent dat het dier vaak zo’n 3 á 4 uur bij ons in de salon verblijft. Op deze manier kan uw dier regelmatig even ontspannen op de grond en blijft het voor iedereen een leuke ervaring. We geven u een tijd indicatie, maar we bellen of appen altijd even wanneer uw dier weer klaar is.