Dorien Smeenge is sinds 2020 officieel onderdeel van team Caja als gediplomeerd trimster. Haar liefde voor dieren begon al vroeg. Zo is ze opgegroeid met honden en konijnen en heeft ze vanaf haar 10e met veel passie paard gereden.

Ondanks haar liefde voor dieren, besloot ze na haar VMBO diploma om de opleiding Zorg en Welzijn te gaan doen. Hierbij voelde ze al snel dat dit het niet voor was en dat ze haar passie achterna moest gaan. Om deze reden besloot Dorien om in 2015 te starten met de opleiding dierverzorging op Terra in Groningen. Deze opleiding heeft ze met veel succes afgerond in 2018. 

Tijdens de opleiding dierverzorging mocht ze meelopen in een trimsalon en dit wekte dan ook gelijk haar interesse. Met deze ervaring in haar achterhoofd besloot ze zich meer te gaan verdiepen in het trimmen. In 2018 startte ze dan ook met veel enthousiasme de trimopleiding aan de trimacademie. Dorien heeft haar volledige stage bij ons gedaan en in 2020 mocht zij dan ook vol trots haar diploma in ontvangst nemen.