Fiona Klein Kromhof-Bakker is sinds 2016 aangesloten bij ons team als gediplomeerd trimster. Fiona is van jongs af aan opgegroeid met dieren. Haar jeugd was gevuld met verschillende dieren en de zorg daarvoor. In 2007 begon Fiona dan ook met de opleiding Dierenverzorgster/Paraveterinair. Tijdens deze opleiding liep ze stage bij een pension met een trimsalon voor Berner Sennen honden. Hier kwam ze voor het eerst in aanraking met het trimvak, wat haar gelijk ontzettend interesseerde.

Na de opleiding paraveterinair is Fiona in 2011 gestart met de opleiding Diermanagement op het HBO in Leeuwarden. Tijdens deze opleiding heeft ze de Major Dieren in de Zorg gekozen en zo kwam ze in aanraking met hulphonden organisaties. Hier leerde ze veel over trainingen, het bijsturen van gedrag en jouw eigen rol daarin.  

De interesse voor het trimmersvak heeft ze nooit losgelaten. Na het afstuderen in 2015 begon Fiona dan ook eindelijk aan de trimopleiding aan de trimacademie. Ze begon haar stage bij Trimsalon Doggy Style in Hardenberg. Na een aantal maanden kwam ze ook bij ons terecht en combineerde ze haar stage om zoveel mogelijk kennis op te doen. Met veel succes heeft ze de opleiding versneld afgerond en is ze sinds 2016 officieel onderdeel van team Caja.

Behaalde plaatsen trimwedstijden:

Oktober 2016  -  Zwolle Grooming 1e plaats ‘Beste Trimteam’
Maart 2017  - Martini Grooming Competition 3e plaats ‘Groom and Learn’
Maart 2019 - Martini Grooming Competition 2e plaats